✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Specialized Defroster Trail Vinterskor Svart-orange

1 799 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Orange-färgade cykelskor från Specialized. Vattentäta vinterskor som Specialized Defroster Trail MTB är det som gäller när det är kallt, de håller tårna varma, är snabba att dra på och av, enkla att sköta och bara att spola av smutsen.

Skalplagg
Specialized har satsat på en modell med ganska tunn värmeisolering, tänk skalplagg, så om du ska cykla vinter när det är riktigt kallt välj en storlek större så att värmande sockar och sulor får plats.

Boaspännen
Passformen finjusteras med ratten från Boa och fungerar även att justera i farten.
Neoprenskaften kan spännas tight med kardborre för att hålla kyla och snö ute. Specialized Defroster passar de flesta MTB-pedaler, har grova sulor för bästa grepp och är ergonomiskt anpassade enligt Body Geometry-filosofin.

Body Geometry
Body Geometry är Specialized egna koncept för att anpassa cykeln efter människokroppen. Skorna är konstruerade för att hjälpa knäna att röra sig rakt upp och ner. När foten trycker mot pedalen trycks hela foten ihop och knät rör sig inåt mot cykeln. För att motverka det har Specialized i samarbete med Dr Andy Pruitt utvecklat skor som från grunden skapar stabilitet och påverkar knänas rörelse. I vår butik kan du komplettera skorna med en professionellt utförd Bike Fit.

- Orange sula
- Styv sula, 5.0 på skalan från Specialized som mäter 1-11 där 1 är styvast
- Body Geometry i sulan
- Vattentäta med tejpade sömmar
- Boa L4 rotary spännen
- Foder i fleece och värmereflekterande metallskikt i sulan
- Reflexer
- Skaft i neopren justerbart
- Passar mtb-pedaler
- 400 gram/sko (storlek 42)