✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Shimano XTR Trail WH-M9020 MTB Fram Cykelhjul

5 399 kr

Produktbeskrivning

Detaljer


Samtidigt som XTR blev 11-delad så fick hjulen sig en rejäl tillsyn. De nya M-9000 hjulen har blivit både lättare och styvare och fått en helt ny finish. XC hjulen M-9000 har en 20mm bred fälg (internt mått) och stigversionen, M-9020 har en 24mm bred fälg (också internt mått).

Straight-pull ekrar och nya nav håller hjulen moderna till absolut senaste standard och kapar 33g mot föregående modell. XTR hjulen är gjorda för att prestera i sin specifika gren, och oavsett om du kör XC och behöver ett kvickt hjul eller om du kör mer stig och behöver en bredare fälg som ger dig bättre grepp och stabilitet så finns det ett hjulpar som är optimalt för just din typ av cykling.

- 27,5 eller 29 tum
- Genomgående 142x12mm axel
- Centerlock skivinfästning
- 24mm innermått
- Vikt ca 1620-1673 gram / paret

Precis som växelgrupperna så är har deras hjul samma höga kvalitet och prestanda som man förväntar sig från denna välkände japan. Shimano har ett komplett sortiment av hjul som sträcker sig från låga träningshjul i aluminium till riktiga tävlingsmonster i kolfiber. Och precis som deras växelgrupper så har Shimano något för varje cyklist. Vi har valt att ta in deras ett stort sortiment av hjul från Shimano och de har meriter i allt från lokala tävlingar till världscuptävlingar och VM.