Gran Fondo Eslöv 17/5

Den nu klassiska Gran Fondo bansträckningen är en härlig utmaning med sina 137 km och 1045 höjdmeter. För den som vill slippa någon backe och köra lite kortare finns Medio Fondo banan på 110 km. Alla kan välja den utmaning som passar just dig bäst. CykelCity Gran Fondo Eslöv arrangeras som vanligt i samarbete med Eslövs CK. Välkomna!


Gran Fondo 137km, 1045 höjdmeter
Medio Fondo 110km
Piccolo Fondo 55km
Micro Fondo 35km

Bilder från loppet

Resultat

 

Senaste Facebook-inläggen

Cykelcity störst på racer

Hos oss på CykelCity är det enkelt att köpa cykel i våra butiker i Göteborg, Lund och Stockholm. Vårt stora sortiment består av racercyklar, mountainbikes, cyclocross, tempocyklar och triathloncyklar. Skall du köpa racercykel, mountainbike, cyclocross, tempocykel eller triathloncykel så hjälper vår kunniga personal dig att hitta rätt cykel just för dig och dina behov. Vi mäter bland annat upp dig så att du skall får rätt storlek.

Nya Produkter

VITTORIA RUBINO PRO SLICK DÄCK 2-PACK inkl. slang

Ett prisvärt allrounddäck för dig som skall köra Vätternrundan. Perfekt i alla typer av väderförhållanden och är gjort för att hålla i många mil tack vare den unika gummiblandningen. 2-pack inkl. två slangar. 150 TPI stomme. 700x23 mm

529,00 kr

Senaste kommentarer

Följ oss:

facebook twitter