Gran Fondo Eslöv 23/5-2015

 

Gran Fondo 137km, 1045 höjdmeter
MedioFondo 110km
Piccolo Fondo 55km
Micro Fondo 35km


Anmäl dig här
Gran Fondo Eslöv 17/5-2014 

Eslövs cykelklubb och CykelCity i Lund vill tacka alla härliga cyklister som gjorde gårdagen till en fantastisk dag. Vi vill även passa på och tacka alla företag som ställde upp och sponsrade oss med olika produkter:RoA kakel i Eslöv sponsrade med 2 följebiler som användes av våra sjukvårdare, Bilmånsson sponsrade med ledarbil och en servicebil, Wattheating i Eslöv sponsrade med 1 jeep så våra fotografer satt lite högre och kostnaderna för tryck av posters, Röstånga Mölla ställde upp med sina goda surdegsbröd och fixade pastasallad via Axfood, Golfrestaurangen i Perstorp ställde upp med grönsallad, Hälsostudion i Eslöv lånade ut sitt stora släp och start och målflaggor och WP-korv i Marieholm sålde sina goda korvar till ett mycket fördelaktigt pris. Ett stort tack till Cykelcity i Lund som via sina leverantörer ordnade så många fina priser till nummerlappslotteriet. Till årets motionslopp hade vi 10st MC åkare som hjälpte till att guida runt och varna trafiken för alla cyklister, vi hade även 8 personbilar och 1 skåpbil som körde runt sjukvårdare, flaggvakter och fotograferna vi hade även en mindre buss som körde runt och hjälpte cyklar och cyklister till start/målområdet. Då detta är väldigt resurskrävande så är vi mycket tacksamma för all positiv feedback vi fick i målområdet. För första gången på 12 år så hade vi en ny startplats vid den nybyggda Eslövshallen som erbjuder ett mer samlat område för klädombyte och matservering. Nästan alla deltagare har uttryckt att byte av startplats är ett lyft för hela arrangemanget trotts att där är 3 vägbullor på ut- och infarten. Då Cykelcity Gran Fondo är ett motionslopp och ingen tävling så anser vi som arrangörer att dessa 3 vägbullor är ett väldigt litet minus jämfört med alla positiva värden vi får med den nya startplatsen.

Bilder från loppet 2014

Resultat 2014

 

CykelCity Triathlon Team blogg

Senaste Facebook-inläggen

Cykelcity störst på racer

Hos oss på CykelCity är det enkelt att köpa cykel i våra butiker i Göteborg, Lund och Stockholm. Vårt stora sortiment består av racercyklar, mountainbikes, cyclocross, tempocyklar och triathloncyklar. Skall du köpa racercykel, mountainbike, cyclocross, tempocykel eller triathloncykel så hjälper vår kunniga personal dig att hitta rätt cykel just för dig och dina behov. Vi mäter bland annat upp dig så att du skall får rätt storlek.

Nya Produkter

CLIF BAR ENERGIBAR

Organisk bar gjord på naturliga produkter som levererar ett innehåll som gör att du presterar. Riktigt god smak och konsistens toppar det hela. Sex smaker.

25,00 kr

Följ oss:

facebook twitter