CykelCity i Göteborg

Mittemellan handelshögskolan och Linnéplatsen på Övre Husargatan 4
ligger stadens mest specialiserade cykelbutik. En butik i lagom storlek sprängfylld med godsaker för den som verkligen vill bejaka sitt cykelintresse. Här säljer vi cyklar från bland annat Columbus, Specialized, Cervelo, Cannondale, Orange och BMC. Alla märken är noggrant utvalda då vi vill erbjuda våra kunder cyklar från marknadens absoluta toppnamn.

Utöver våra egna kläder som tillverkas av legendariska Vermarc har vi i butiken kläder från en rad internationellt kända cykelklädsmärken. Assos, Craft och Gore bike wear är bara några namn i vårt digra klädsortiment. Precis som med cyklarna har vi något i klädväg för alla typer av cyklister.

Alla som arbetar i butiken är hängivna cyklister och finns där för att erbjuda dig personlig service på högsta nivå. Till höger i marginalen kan du titta lite närmare på våra medarbetare och bekanta dig med deras olika specialområden. Vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda våra kunder samma grejer som används av proffscyklister på allra högsta nivå men därmed inte sagt att vi endast vänder oss till elitcyklister. Vi vill självklart vara med och stödja cykling på alla nivåer.

I butiken har vi även en topputrustad cykelverkstad. Vad som försiggår där kan du läsa mer om till höger i marginalen.  

 

 

Här hittar du oss
Butiken ligger ungefär mellan Nya Allén och Linnéplatsen. Närmaste spårvagnplats ligger på Brunnsgatan. Kommer du från Nya Allén så går du söderut på Sprängkullsgatan. När du passerar Skanstorget på höger sida, så byter gatan namn till Övre Husargatan. Håll koll på vänster sida. Kommer du från Järntorget så går du söderut mot Linnéplatsen på Linnégatan. När du passerar över Risågatan så tar du till vänster och fortsätter fram till Övre Husargatan. 

 

Adress

Övre Husargatan 4
411 22 Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10-18
Lör: 10-13
Sön: Stängt

Telefon

031-82 73 00

Fax

031-82 25 72

E-post

gtb@cykelcity.se

Följ oss:

facebook twitter